Pokud se vám často stává, že zákazník provede objednávku a krátce na to druhou s žádostí o jejich sloučení, ode dneška máte v administraci nový nástroj, který vám tento proces výrazně urychlí. V detailu objednávky pod produkty je tlačítko Přidat, které po rozkliknutí nově nabízí položku Produkty z jiné objednávky. Pak už jen stačí vyhledat objednávku, ze které chcete produkty vložit a případně zaškrtnout, zda se má stará objednávka stornovat.
Je však nutné připomenout, že tato funkce řeší pouze produkty, tedy doprava, platba a ostatní nastavení objednávky tak zůstane vždy nezměněno dle aktuální objednávky, do které produkty přidáváte. Je tak možné, že ještě něco budete muset doupravit ručně. Funkce také neumožňuje vkládat produkty z objednávky, která byla provedena v jiné měně.
Krom toho jsme ještě provedli tyto úpravy:
Napsat komentář